Iubirea

               
Ea  nu  va   muri  niciodata,
Ci  falnica  vesnic  va  sta.
Si  secole-i  dat  sa  strabata,
Sunt  sigur, ea  nu  va-nceta.

Si  nu  va  fi  data  uitarii,
Oriunde  din  nou  va  renaste,
Norocu-i  e  dat  fiecarui,
 Iubirea  de  a  cunoaste!

Chiar  daca  pieri-va  pamintul,
In  lume  va  fi  doar  pustiu,
Oricum , dainui-va  iubirea,
Acest  sentiment  pururi  viu.

Iubirea  se  naste  acasa.
Si  nu  poate  fi  demodata,
Ca  sufletul  unui  copil,  ramiine-n  esenta  curata,
Iubirea  se  naste  acasa, dar nu  se  mai  stinge  vreodata!!   
                14.12.14
         


Рецензии