***

Кайнар ирененнен тэме,
Мине шундый исертэ...
Чынлап яраткан хислэргэ,

Юктыр ул жирдэ киртэ...

Бит очыннан,кузем йомып,
Бер убеп алулары...
Оялып бит урталарын,
Ут булып янулары...

Коннэр буе тоеп йорим,
Татлы иренен тэмен...
Нинди ялкыннардан якты;?
Безнен союнен шэмен...

Татлы убешу хисеннэн,
Дорлэп яна йорэклэр...
Кирэк тугел мина бутэн,
Бу доньяда булэклэр...

Тагын бер кат,хислэр белэн,
Кагылыйм ирененгэ...
Инаныйм эле хислэрен,
Ялганчы тугеленэ...
(Азат Хакимзянов...14.12.2014...)


Рецензии