***

Бары оч суз...Ап-ак кар остендэ,
Нинди тирэн мэгънэ язылган...
Моны анлар бары йорэгенэ,
Жанга сою угы кагылган...


Бик гади дэ тосле бер карасан,
Тезеп эйту шушы сузлэрне...
Тик эйтелгэч кайчак яшерэсен,
Оялудан янган кузлэрне...

Эгэр анламыйсын икэн,йорэгендэ,
Хислэр синен,буран-давылма..?
Сою уты тулган йорэк рэнжер,
Бу сузлэрг; дустым кагылма...!!!

Бары оч суз...Ап-ак кар остендэ,
Назлы жиллэр ана кагылган...
Айлы тонд;,чын йорэктэн:-Сине,
Мин яратам...!!!-диеп язылган...
(Азат Хаким...15.12.2014...)


Рецензии