***

я не готова,серце бити знову,
занадто виснажив мене...
я вже не хочу ковтати по слову...
вбиту тобою себе...

я вже не хочу відносин і болю...
і поцілунків не хочу вночі...
я все ще хворію тобою
але тепер все тримаю в собі

чомусь ти важиш занадто багато...
не легко позбутись тебе у думках...
напевно мені тепер вже не варто...
шукати тебе у чиїхось очах...

нехай пройде багато часу
коли згадавши посміхнусь ураз...
я все ще буду пам'ятати нашу
прогулянку в останній раз


Рецензии