немо му верл бром

через сім хвилин ти прийдеш
і захочеш забрати моє тіло.
мій час знову зупиниться,
а тіло покриється
мурахами від долонь негордивих.

ти приходиш знову з запізненням
в кілька хвилин,
але мені все одно, -
мій годинник стоїть.
як і серце,
коли твої очі випадково
дивляться на мої вуста.


я розумію, що разом ми
не з проста.
мій годинник все ще стоїть
любиш ти приходити невчасно.
це не вада, а особливість.

головне, що в моєму житті
ти з*явився, на диво,
хвилина в хвилину.


Рецензии