Як описати...

Були часи, писалось про кохання... 
Не помічалось у весні сміття. 
Краще, пошліть печать мовчання... 
А ніж вірші, про втраченне життя... 

Були рядки про літні барви. 
Де плещуться птахи у синеві. 
Як описати сльози марні? 
Від маминої втрати на війні... 

І рими посрібнить осіння мряка, 
Блукаючи в туманній самоті. 
В яких словах знайдеться відчай батька? 
У стислій та напружній німоті... 

Й зима, бувало душу гріла, 
Сприймаю зимну шкоду жартома. 
Вгамуєш, піснею, тримтіння тіла? 
Сестрі, як брата вже нема... 


Рецензии