Я вiдчуваю

Я відчуваю, як кров тече по моїх венах,
Я відчуваю, як життя тече у моїх генах,
Відчуваю, як зникає біль попри страждання,
Як Господь пише моєї долі власне трактування.
Ці відчуття пронизують мене від голови і до п’ят,
Я як те щеня серед купи чортенят.
Виходу немає, двері зачинені, я відчуваю смерть,
Куди не подивлюсь, все навколо іде шкереберть.
Я бачу, що скоро настане той всім відомий кінець,
Але чи буде він щасливим, знає тільки Божий гонець.
Я відчуваю, що наш Творець вірить у мене, як у всіх нас,
Він знає, що хтось незабаром повстане серед сірих мас.
Треба лише трішки зачекати, я це знаю.
Я це бачу і відчуваю… Відчуваю…


Рецензии