Вясковыя сустрэчы

Сонца ужо села вуліцы бязлюдны 
Людзі зачынілі ў хлявы кароў   
І адна  сабачка старэнька марудна
Ціха праважае  да клуба  двух  сяброў   
                А яшчэ нядаўна былі ўсе ў полі   
                Думалі што сілы страцілі свае   
                Цяпер вясялімся пад старэнькім клубам 
                Стучыць моцна сэрца і душа пяе
 Хлапчукі  дзяўчынкі  тут у іх спатканне   
 Першага  кахання адчуваюць смак
 У сваіх дзяўчынак з пухлымі губамі
 Першы пацалунак рвецца абы як 
                Ну а ўся вёска моцна сном абнята
                Толькі закаханых  смех  ў тішыне
                Папіскваюць ціха хлопцы і дзяўчата            
                Шкода, ноч кароткая  сонца ўстае   


Рецензии
Сапраўды, было так...

Леонтий Обринский   25.12.2014 15:03     Заявить о нарушении
сапрауды, Дзякую

Станислав Тарашкевич   26.12.2014 12:22   Заявить о нарушении