Гостинцi вiд святого Миколая

Через поле, через гай
Із мішком йде Миколай!
То дарма, що зима
І що сніг лежить – дарма!

Миколаїв цей мішок
Містить гору іграшок
І цукерок містить гору
В цю зимову сніжну пору.

Кожній лагідній дитинці
Є дарунки в тій торбинці,
Всіх у свято Миколая
Він дарунком привітає!

До вподоби Миколаю
Той, хто серце добре має,
Хто слухняний, чемний, славний,
До навчання й праці вправний.

Миколай до всіх прибуде
Й дать дарунок не забуде –
Ось тому так всі завзято
Люблять це зимове свято!


Рецензии