Д ана Юраш

Діана Юраш

Угляночка-углянка
По імені Діанка,
Дай глянути на тебе,
І нічого вже мені не треба.

Твоєю зачарований красою,
Зупинився я, і стою...
Забув про все на світі,
Ти - як троянда у розквіті!

Твої красиві карі очі
Мені сняться щоночі.
Погляд очей твоїх чарує -
Від нього у грудях вирує...

Думка про тебе душу гріє...
Але це все лиш мої мрії,
Не знаєш ти що я кохаю,
І без тебе гірко так зітхаю...

А ти на мене і не глянеш,
Із іншим говорити станеш,
Він твоїм волоссям грає,
І серденько мені так крає...

Він тебе "любима" називає,
Ти для нього його "зая",
Ти давно уже у нього в планах,
А для мене ти просто Діана...

Якби ти могла думки мої читати:
"Як би я хотів твоїм коханим стати!"
Та це на жаль тобі не дано...
Ти не моя - чужа Діано...

Дай ще раз хоч подивлюся,
І піду з горя та нап'юся,
Бо навіщо тобі Міша,
Якщо у тебе любов інша!?

Автор: Міша Стан, с. Угля, 11 грудня 2014 р.


Рецензии