Укра но! Ти эдина

Україно!Мила,славна
Самостійна стала ти
Тільки в чім?Ніхто не знає
На вкруг вороги одні.

Загубила ти підтримку
Рідних братів і сістер
Забажала літа взимку
Зчим осталася тепер.

Ще не вмерла Україна
Гімн придумали тобі
що бажают,те і роблять
Щоб знести тебе з землі.

В шахтах люди часто гинуть
Щоб родині дати хліб
Президент це все не спинить
Віддасть шахти кому слід.

Кому треба тільки гроші
Шахтарів життя ніщо
Нащо нам такі хороші
Все гребуть з нас,і защо!

Україно!Ти самітня
Нема газу,маль вугля
На дахах розквітли квіти
Будівництва вже нема.

А чогоб йому з'явиться
Всюди згарища,безлад
Чи не час вже зупиниться
Навести в країні лад.

Україно!Мила ненько
Зупини ти злодіїв
Борг нехай вернуть швиденько
Й не доводять до бомжів.

Людям треба дуже мало
В душах крапелька тепла
Діток ненька щоб ласкала
Щоб їх доленька жила.

Пам'ятайте,люди добрі
Мудрість нам була за все
Схаменітесь,щоб на одрі
Біс не смикав за плече!


Рецензии