Брат

Живу в небутті,
Боюсь очі відкрити,
Маю страх у житті,
Тебе загубити.

Пізнаю тебе,
Тепер безперервно,
Став ти рідний, як брат,
Я сестрою напевно.

Бачила радість в очах,
Сумувала ночами,
Тримала душу в руках,
Блукала містами.

Не знаю де саме
Тебе віднайшла,
Але вдячна я долі,
Що з тобою звела.


Рецензии