Не знаю правда це чи н

Не знаю правда це чи ні,
та вірилось чомусь мені,
що хтось хотів піти у гори…
Мені до стелі ваші хори,
мені би добрий черевик,
бо я таки до горів звик ,
хотів би бачити потвору,
яка повзе за мною вгору
і стогне - Дайте нам води!
Кому води? - Іди сюди,
і наливаю всі кишені ,
тоді у пазуху, у жмені,
у ротик, вуха та у ніс,
щоб сам собі ту воду ніс!
Тепер цю казку передай,
хай повниться від неї край,
а я чекатиму відважних,
не товстопузих але важних,
таких, як писане яйце,
У горах щастя! - знай про це!


Рецензии