Чудо

Куди пропало моє чудо?
Не знають цього навіть люди,
мабуть у справах чи ділах,
та моє серце каже - Ах,
як жаль, що ти не поруч мене,
бо я так прагну знов до тебе,
але тебе чомусь нема,
напевне доленька сама
розпорядилася всім часом,
я не відчую себе асом,
якщо не знайду - не проси,
дитя чарівності  й краси...


Рецензии