Б жуть л та

Біжуть літа, ми не рахуєм кроки,
Ми прагнем швидко завжди йти вперед,
А за плечима непомітно роки
Спливають у космічну даль планет.

І кожного турбує те, що буде,
А що минуло, знаю, не вернеш,
Важливо, чи шанують тебе люди,
І чи ти поважаєш інших теж.

Бажаю я добра, тепла, любові,
Щоб щастя наступила вже пора,
Щоб внуки Вас стрічали веселкові,
Щоб завжди Вас любила дітвора!

Бажаю я Вам друзів та без ліку,
Бажаю Вам щасливого життя,
Здоров'я та удачі Вам до віку,
Де найсолодші в світі почуття!
 
І треба жити, якось гарно жити,
Бо душі прагнуть завши до обнов,
Життям потрібно справді дорожити,
Та відчувати все це, як любов…


Рецензии