Сонце й веселка

Сонце й веселка – то добрий є знак,
Вірна посилка чарівних ознак,
Гарні взаємини, творчий політ,
Світло, люби мене сотнями літ…
Я – подорожник, зелена трава,
Ліки порожніх, закритих права,
Стомлені ноги, криниць журавлі,
Вічні дороги святої землі…
Душу відкрито у світі казок
З повним коритом зірок на зразок,
Подих на свічку і світло небес
Створює річку своїх поетес…


Рецензии