П д куполом

Розгулявся вітер теплий
понад полем літом,
може я і недотепний,
але люблю квіти,
коли маки в руках Інни-
придорожні трави,
я вдихаю запах сіна –
літньої приправи...
І несуть кудись нас ноги
тим розлогим степом,
не чекають на обнови,
крок читають репом,
де, як купол, накриває
знов блакитне небо,
тут інакше не буває,
іншого й нетреба...


Рецензии