Не лайся...

Не лайся, тихо,не сумуй,
життя назад не повернути,
і як його ти не малюй –
буде таким, як має бути...
Сприймай усе таким , як є,
розкинувши широко руки,
Якщо в житті щось є твоє -
то це душа - твій храм науки.
Ніщо з собою не візмеш,
залишеться лиш тільки спогад -
у космосі не має меж
для душ, що відійшли до Бога.
Тому шліфуй свій світ душі,
коли є ніч, чи ясна днина –
твори, малюй, пиши вірші
під гордим іменем - людина!


Рецензии