мiсто


Гріє ранком ця клята ковдра
На ненависному ліжку
Тут так звично і навіть добре
Якщо поруч цікава книжка

Я люблю ці забиті дороги
Якщо ними не треба їхати

Аби тільки мати змогу
Не столичним повітрям дихати

Твоя зона комфорту звузиться
Ти і сам це чудово знаєш
Коли ззовні однакові вулиці
Сам давно уже розрізняєш

Тебе вже дістала рутина
Тебе бісить протяжність доріг

Я люблю ці холодні стіни
І ненавиджу бути в них


Рецензии