Чекав давно...

Чекав давно цієї  миті,
Слова жаданні, їхній спів,
Були шляхи усі розбиті
До наших внутрішніх світів...

Та ось засяяла на небі,
Маленька зірочка, ясна
І сяйво те є у потребі,
Хоча бувало тільки в снах.

Воно зігріло наші душі
І поселило в них тепло,
Та записало в небайдужі,
Поцілувало у чоло,

Та так, що хочеться літати,
Писати вірші... Боже мій,
Іще дай їм пощебетати,
Мить ухопити з своїх мрій...


 П.В.М.       14.12.2014г.


Рецензии
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.