Две мысли...

ось сиджу і думаю...
йти чи не йти спати мені...
адже завтра вихідні
та чи значить це що їх можна проспати?
чи може ранком встати?
і годинки дві прогуляти
адже з ранку нікого немає
і ніхто тобі незаважає
нема людей і машин
а навколо тільки тишина....
і нікого навкруги не чути
це можливо найкраще що може бути
адже дньом весь світ в суєті
всі кудись спішать і самі незнають куди
та якби вони на хвилинку зупинились
і навкруги подивились
то здається мені кожен ціль свою би зрозумів
і далі на крилах мрії туди би полетів
так це булоб чудово
та скажу я вам одне лиш тільки слово....
Ні...
суєта не зупиниться...як жаль мені
про це мріяти ми тільки зможем
і навіть вірш цей нікапельки недопоможе
так але на жаль це правда
адже допомогти ніхто незможе
і я це зрозумівши хоч і нехотів я цього знати
всежтаки я вирішив не спати....


Рецензии