Мо й донечц

Ти моє сонечко,ти виросла так швидко.
В дорогу дальню провожаю знов.
І серце б'ється смутком беззупинно.
Тебе благословляю на любов.!
Тебе благословляю на удачу!
І все прекрасно хай в житті буде!
І нехай очі мої часто плачуть,
Я горда,що ти у мене є...
Сумною стали дні і пусто в домі.
Тебе завжди чекаю край воріт...
Приїхала і ніби сонця промінь
Засяяв у душі моїй...привіт-
тихенько скажеш і усмішка сяє.
Так тепло стало,навіть в зимній день.
Сьогодні знов тебе я проводжаю...
Благослови тебе дитино у цей путь...
Ти просто пам'ятай,що я з тобою.
Ти просто знай,що завжди тебе жду.
Благословляю материнською любов'ю!!!
І дуже дуже я тебе люблю!


Рецензии