Amintiri din tinerete

Eram tinara fetita
A parintilor odor,
Dar eu cu parintii mei
Mergeam muncind pe ogor.

Munceam ziulica toata
De rind cu mama si tata,
Acasa cind ne intorceam,
Bucurosi la masa stam.

Cind am crescut fata mare,
Ce nu pot uita nici cind,
Faceau joc in sat la noi
Unde ne duceam si noi.

Multe fete tinerele
Faceam curte la baieti,
Parintii ne vizitau
De noi mult se bucurau.

Imi gasisem eu iubit
Cu el m-am casatorit,
Dar maicuta se plingea,
Ca fata ii va pleca.

Nu plinge, te rog, maicuta,
Ca ai fost si tu fetita
Si cind timpul ti-a venit
Ai plecat dupa iubit.


Рецензии