Ce mi-a fost mai drag pe lume

Eram vesela copila
Decind eram mica,
Fara veseli melodii
Nu faceam nimica.

De mergeam eu pe ogor
Ori munceam acasa,
Eu intr-una tot cintam
Mari griji nu aveam.

Si in zi de sarbatoare
Tineri ne-adunam
Cintam si ne veseleam
Ba chiar si jucam.

Dar pe cind am stat majora,
Timpul s-a schimbat,
Erau multe greutati
Nu-mi era de cintat.

Apoi m-am casatorit
Au venit copiii,
Casa aveam de construit,
Nu de veselit.

Curind viata s-a schimbat,
Au crescut baietii,
In armata-i petreceam,
Dorul le duceam.

S-au intors toti trei recruti
A mamei bucurie,
Asteptam nurori in casa
Si apoi nepoti.

Acum am tot,ce-am dorit,
Plina-mi este casa,
De nurori si de nepoti
Sint eu bucuroasa.


Рецензии