Vankery

MER VANKERUM VARVATS MOMERY
DER CHEN HANGCHEL, IM SIRELIS…
NRANK HISHUM EN MER KHOSKERY,
VOR MENK IRAR EINK SHAGH TALIS…

U AYD VANKUM BAZUM ANGAM
MENK IRAR SER KKHOSTANANK…
YES KEZ SIRUM EM, IM HRESHTAK,
YEV KEZ ERBEK CHEM MORANA…

KO ARTUN SERN IM HOGUM
MISHT YERAZNER E ARTNATSNUM,
YEV AYD SIRUN HAVATALOV`
YES IM IMASTN EM HASKANUM…

MITE CHKAS AYZHM KOGHKIS ?
YES KO SIRUTS CHEM HERANUM…
TSNVIR, YERAZ, IM MEJ NORITS,
YEV NOR MOMER VARIR VANKUM…


Рецензии
И наши Церкви стали неугодными новым властям...

Нелли Григорян   26.09.2019 13:51     Заявить о нарушении