Яхц1урни ц1уд йис мубарак

Агъа-СтІал – Ватан машгьур ксарин,
Тирди ам квез чизва хъсан, Мамед дуст!
Вун къелем-тар яхцІурни цІуд йисарин
Яз, бул бегьер гъизва хъсан, Мамед дуст!

ЧІехи буба Абасани куьна хьиз,
Жавабдар тир крар хиве кьуна хьиз,
Зегьмет чІугваз, бармак пеле туна хьиз,
Чи жемятдиз тир ам масан, Мамед дуст!

Куьн стхаяр машгьур хьана виридаз,
Аферинар лугьузва куьн хайидаз.
Агалкьунрал жаваб гудай иридаз,
Квекай викІегь хьанва инсан, Мамед дуст!

Хайи Ватан алуд тийиз рикІелай,
Гьалал хьуй ваз тІуьр фу ва тарсар кІелай.
Хиве кьур гаф тамамардай кІевелай,
Жумарт я куьн квачир нукьсан, Мамед дуст!

Сажидиназ багьа я вун – хуьруьнви,
Кардиз викІегь, чирвилизни дерин ви.
Гьар гафунал ашукь я чун ширин ви,
Яшар хьуй ваз вишни къад сан, Мамед дуст!


Рецензии