Я сказав, або Запрошення

Я сказав: послухай, дівчинко,
Кожен мріє про своє.
Поміж нас не буде відчаю,
Хай вже буде так, як є.

Я сказав: всміхайся, милая,
Я люблю твій тихий сміх.
Я запрошую, не силую,
Кава – не найбільший гріх.

Я сказав: тобі вирішувать,
Чи прийти, чи не прийти.
Цукор буду я розмішувать,
А сміятись – будеш ти...

 


Рецензии