В рш вноч

Вірші вночі

Те прагнення до вакуумної чистоти,
До мовчазної цілісності неба
Ні він, ні юрмища людей, ні навіть ти
Не зможеш відібрати в мене.

І все ж буття моє пришвидшено повзе,
І захаращуються шафи й мізки,
Конгломерації людей, придбань, подій
Висмоктують мій дух по трісці.

Лиш ті години передсвітанкові, тихі
І купка стлілих папірців,
І краплі всесвіту грудневого зі стріхи,
І в ті години не серед мерців...


14.12.2014


Рецензии