Був таким гарним

почуватись обдуреним жахливо
це як відібрати ляльку у дитини
ляльку якої по суті не було
ось -
це життя граблями бється об твоє чоло

а тепер собі уявіть
забрати життя у людини-
фізичний біль ,тебе закопують в  брудну глину
і тут вже не буде уроків і шансів
всі плачуть ,всім шкода
він був такииим гарним


Рецензии