спи кохана

У сузір'ях небо тоне
ти розплющиш свої очі
спи кохана, твій світанок
подолає сині ночі

твій світанок незабаром
вже прийде, через годину,
і укриє покривалом
світ очей твоїх перлинний

так що спи моя кохана
сни солодкі на світанку
залікую твої рани
поцілунками я з ранку


Рецензии