***

Ридає небо, вітер виє!
Самотньо ти сидиш одна!
Спішу до тебе моя мила!
Щосили є жену коня!

Ридає небо, вітер виє!
На поміч ти мене зовеш!
Моя одвічна, Україно!
В душі своїй мене знайдеш!

Ридає небо, вітер виє!
Я біль твою беру собі!
Хай згинуть всі, хто заподіяв!
Страждань війною на тобі!

Ридає небо, вітер виє!
Життям моїм тепер живи!
І Українського Повітря!
На повні груди ти вдихни!

Тебе беру, в руках тримаю!
Ніколи більше не впадеш!
Я бороню і захищаю!
Не бійся ти, коли заснеш!

Втомилась, хочеш відпочити!
Куди Нас завтра приведе?!
Чекав Царівну Ти Наш Світе?!
Наш Цар корону вже несе!

Ти гордо дивишся на небо!
Тобі вклоняються зірки!
Господь відкриє свої двері!
Любов мою прошу прийми!

Ти Джерело є Благодаті!
Ти Сонце Наше на Землі!
Ти всіх готова обійняти!
Служу Я віддано Тобі!

За Мир Ми боремося з тобою!
І Миром знищимо все зло!
В ряди Христові Всі ставайте!
Очолиш Військо, Ти його! 

До перемоги – Наше гасло!
Тремтять від нього вороги!
Я меч свій в гору підіймаю!
Тепер Гаранти Миру Ми!


Рецензии