культурна програма

проблема маленьких міст -
культурна програма тут завжди одна
чарка горілки, закуска вещь дорога
наші памятнии стали меккою , наші театри, а він у нас один
притон для алкоголіків
таких як я і ти
і з самого дитинства, батьки будують план
ким стане їхнє чадо, який обере шлях
і діти виростають  і йдуть в широкий світ
чи  з планом чи без плану
це вже як вже пощастить
мораль цього усього доволі таки проста
естетизуй йорселф ,КАМОН  МАЛА
так пізнається істина, так виникають хоч якісь слова
а якшо набридне - збирай манатки
тобі  друже пора!
ах ще одне забула,
 якшо нас покидаєте
 трамваю в нас нема
так як можливостей ,щастя , особистого життя...


Рецензии