Кохання - бiда

А її гордість ніхто не зламає,
і навіть він не зумів,
той кого так сильно кохає,
той що з розуму звів.

Вона мовчить, від нього теж ні слова
та хто зна, про що просять обоє у Бога?!
Вона надіється щиро і вірить у долю,
що вернеться він - це будуть ліки від її болю.

Старалася забути і забутись в інших,
та все не те,не ті, переконалась: нема таких більше.

Тільки для нього є місце в її великому серці,
для решти - щільно закрила туди дверці.
Тільки до нього лине душа,
безмежне щастя - він і вона.

Він мовчить.Чи може теж чекає,
коли вона напише, роскаже те що її так лякає?.
Він почуття свої досить вдало ховає,
не розуміючи що цим, тільки серце їй обпікає.

Отак живуть обоє, у паралельних світах,
тікаючи від реальності і ховаючись у буденних днях.

У кохання свої права, закони, угоди,
та незважаючи на це, вона проходить крізь всі перешкоди.

Судилось бути їм чи ні, покаже час.
Бог бачить: вогонь їх серця ще не згас.!!!!

Присвячується К.Б.


Рецензии