***

"страшні слова коли вони мовчать"
сказала мені Ліночка Костенко
а ще страшніше тьота Ліна
коли їх взагалі  нема
і як вас розуміть тепер скажіте
інструкцію детальну і з нуля
як перестати ждати і жалітись
на те що я придумала сама


Рецензии