Хворiю тобою

             Хворію тобою

Я не забув твоїх очей,
І знову тікаю від людей,
Ще на губах солодка мить,
Але в душі все так болить.

Я ще хворію тобою,
Минуле згадати до болю,
Благаю не ріж мої крила,
Забудемо все моя мила.

Більше не буде слова нас,
І все на місця розтавить час,
Позаростають ті стежки,
Якими любили ходити ми,
Так любили ходити ми.


Рецензии