Як просила сина мати...

Як просила сина мати,
 Щоб не пив горілки він,
Бо безжально зловживати,
До  біди зелений змій…
Та не заливати в шлунок,
Скільки в голову ввійде…
Ось такий знай розрахунок,
Що  тебе не підведе…
А якщо  ось так без міри,
Адже в  цей   короткий вік,
Повернися ти до віри,
До її чудових лік…
Ті що  душі нам  лікують,
Жити щасливо дають,
Так розумний люд міркує,
Так тебе не підведуть. 
Як просила сина мати,
Вчись на прикладах чужих,
Щоб себе не проклинати,
Щоб   на двох, та на своїх…

Автор Геннадій  Сівак.
10  грудня  2014 року.


Рецензии
рада тебе, Геннадий дорогой... рада опять читать
твои добрые, благородние стихи... обнимаю,
сердечно..

Мария Магдалена Костадинова   13.12.2014 21:35     Заявить о нарушении
Мария!
Сердечно благодарю тебя!!!
С теплом, Геннадий.

Геннадий Сивак   14.12.2014 09:48   Заявить о нарушении