Вiтаю

             В І Т А Ю
З  ДНЕМ  НАРОДЖЕННЯ!
Число  нещАсливе  в  блаженне
Христос  з  апостолами  звів*,
В  цю  дату  народилась  Женя
Щоб  світ  від  неї  остовпів.

Вразив  Господь  її  красою,
Глибокий  розум  в  неї  вклав,
Умив  чарівною  росою,
Щляхетність  й  ніжність  поєднав.

Жені  -  прості  й  святі  слова
Щоб  в  них  вулкани  клекотіли,
Щоб  шовковіла  в  них  трава,
Троянди  полум’ям  горіли!

У  нашім  краї  на  землі
Нічого  кращого  немає
Як  тая  мама,  що  в  сім’ї
Красунь  двох  доньок  обнімає!
 
Живіть,  ростіть,  щасливі  будьте
Й  що  забажаєте  -  здобудьте!
Всім  поколінням,  всій  сім’ї –
Найкращі  здравиці  мої!!!
*1(Христос) + 12(Апостоли) = 13
              13.12. 2014р., Київ


Рецензии