Без Тебе

Полюбив я Тебе,
І твої карі очі.
Твою посмішку теж,
І волосся Твоє.

Бо без Тебе на світі,
Я не зможу прожити,
Бо дала мені світло
У майбутнє моє.

Не кажи, що погана,
Ти багато не знаєш,
Ти прекрасна, повір,
Це не просто слова.

Я Люблю лиш тебе,
В цьому круглому світі,
Ти даруй мені щастя,
Бо буду я твоїм.

Як буду я Твоїм лиш,
Ти пізнаєш те щастя,
Щастя те, котре зветься на світі,
Любов.

Подарую тобі я,
Роки незабутні,
Проживу лиш з тобою,
До кінця своїх днів.

______________________________
Этот стих присвячен девушке,
В которую я действительно
влюбился и полюбил, всем своим
сердцем.


Рецензии
Сподіваюсь, колись ця дівчина приїде до тебе, обійме міцно, поцілує, а з часом скаже тобі:"Так, я згодна!"
Вірш божественний. як і всі попередні:-)

Диана Ващинець   13.12.2014 19:20     Заявить о нарушении