Щасливе завтра

Цей болісний відблиск минулого не дає можливості мені повернутися в життя, в безтурботне, стабільне сьогодні. Занадто багато рубців залишило вчора, яке уже не повернути. В глибинах моєї уяви вимальовуються яскраві картини " як би було", "як би не так", але ж немає ніяких "як би", є тільки тепер... Змінювати вже нічого, минуле стрімко втрачає свій сенс. Бо занадто ілюзорні повертання до вчора сказаних слів чи зроблених вчинків. Все сказане вже зроблене і нехай воно краще розчиниться в часі, залишивши тільки спогади, які не обов'язково будуть приємними, але сприймати їх потрібно як урок. Просто треба повірити в чудове завтра, в якому будуть приємні слова, гарні вчинки, новий день в якому я відчую: я жива і я щаслива!


Рецензии