Ii privesc mai mult pe poze

Am fost tanara, frumoasa,
De viata ma bucuram,
Cea mai mare bucurie
Cind primul baiat aveam.

Vorbeam cu el de micut,
Imi parea, ca imi raspunde,
Ma-ingina si el cu ochii
Doamne, ce era gragut.

Dupa el a venit altul,
Nu-l dadeam pe mii si sute,
Il iubeam ca ochii mei
Nu-l lasam doua minute.

Si cu cit crestea mai mare,
Il aveam in casa floare,
Frumusel si dragalas
Nu puteai Doamne sa-l lasi.

Peste citiva ani de zile
Isi aminte Domnul de mine,
Mi-a adus un copilas,
Scumpul mamei ingeras.

Cu el s-a dus tineretea,
Am intilnit batrinetea,
Doamne, cit m-a ajutat,
Sufletul mi-a alinat.

Din asa avere mare
Cu copii si cu nepoti,
Privesc eu numai la poze,
Asteptindu-i eu pe toti.


Рецензии