***

ми в Україні
виросли ,живем..
А ви її так душете
безбожно
Ну і навищо вам все це?
Це запитання мене ріже
до нестями.
Я буду всюди душею і
тілом
І навить птахом
сизокрилим
І лютим
дощем ,і грозой,но всюди
серцем я з тобой.
Хочу я тобі щось
сказати
Але я мушу помовчати
Бо розумію я всіх
думку
Отож і мила я з тобою
А ти тримайся що є
сили,
Ми ще побачимо з
тобою який народ на
Україні!


Рецензии