Я зможу все

Я хотіла змінити життя і себе,
Я хотіла, могла та багато «але»….
Допустила я знову ті самі помилки
Я звернула не там на життя розвилці.

Обіцяла собі, що все буде інакше,
Якби не було мені тепер, я вірю в краще.
Все ще можна змінити, ще не пізно
Було би бажання – буде дійство.

Ступила на граблі?Так мало позитиву..
Все, досить, я проявлю ініціативу
Ставте граблі, я станцюю рок-н-рол
Це моя гра і я заб’ю свій гол.

Не вірять в мене? І не треба,
Я дістану зірку з неба.
Я сильна, я все зможу сама,
Адже це тільки моя історія.

Я  вже маю сценарій і свій фільм зніму
Буду головною героїнею в житті ідеальному
Цікаво, чи буде так в реальному?
А давайте, довіримось кубику гральному.

Випаде парне число – і вже завтра мені пощастить
А непарне? Пощастить, але трохи згодом.
Головне вловити ту мить,
Коли над головою хороша погода.

Я вірю в себе – я зможу все
Вже скоро чорна полоса мине
Я маю свою ціль – і до неї йду
Це моє життя – і я його люблю.

04.10.14


Рецензии