Лялька

Я не плачу у куточку
І не схлипую ляльково.
Я усі душі шматочки
Позшиваю міцно словом.

Хай стібки лягли невміло,
Нитка де-не-де хай рветься.
Стільки болю вже стерпіла,
То й від голки все минеться.

А якщо набити руку,
То зшивати міцно буду.
Не злякаюсь вже розлуку.
Тільки швидше все забуду.


Рецензии