Тази нощ

Тази нощ за двама проговори-
тайнствен шепот. Мълчалив.
По телата ни.
Влезе и в душите.
И не иска с никого да спори.
Във всяка клетка на кръвта ни
тя неусетена се скри.
Контурите ; тъй се сляха,
че с теб загубихме представа
за минути... часове.
Тази нощ роди ... Любов...
И ненаситна жажда.
На телата ни.
Превърнахме се в шепот.
Тази нощ с нас мълчи.

художник- Цветомир Илиев


Рецензии