Братья

Сам я трохи из інших місць
Зараз бачив як біжить поп ,
Він боявся що втече хрест
Для нього він ніби вещдок  ,
Плакала земля матір ,
Я злякався буде війна ,
Нелегко впавши встати ,
Зрозумiв що впала країна .
Брату брат допоможе без слів ,
Мова вся -  іронія букв  ,
Поклик предків кличе за стіл ,
Та не опустимо сьогодні рук.


Рецензии