Н дня мен без тебе не мина

Ні дня мені без тебе не минає,
ні дня не має спокою, й жага,
і далі пересохле горло крає,
а краю всьому мабуть і нема.

Я схоплююсь на вечір і радію,
а може місяць в серці дичавіє,
куди мене ведуть його надії,
коли у невагомості душа.

Мені всі сни мою тривогу
у щастя перетворюють до дна,
Куди мене ведуть твої дороги,
До неба довели уже сповна.


Рецензии