Де ти?

Де ти, в чому річ!
Де блукаєш цілу ніч?
Час йде, зупинись!
Я благаю, повернись!

Ти просто зникла і пішла, дуже далеко,
У моє серце біль ввійшла, мені не легко,
Ти весь час була зі мною, Віра – Надія.
Тепер закрилася стіною – погасла мрія.

Приспів:
Прийшов той час сказати, і ти повинна знати,
Без тебе, сумує так любов!
Я не повинен відпускати, не можу далі спати,
Без тебе, холодна стала кров…

Де ти, відгукнись!
Мені в очі подивись!
Прошу, схаменись!
Я чекаю, озернись!

Ти просто зорями зійшла, високо в небі,
Говориш там собі знайшла, обійми теплі,
Ти стала сонячним промінням, але не грієш,
Чи коли вибачиш мене, чи зрозумієш!?

Приспів


Рецензии