В йна

Вітер піднявсь – шторм лихий здійнявсь,
Звістка надійшла, в дім до нас прийшла…

Приспів:
Війна – на крилах смерть несе вона,
Людські серця руйнує вщент,
Безжалісна війна!
Життя – втрачає цінність у ці дні,
Земля палає у вогні – таке життя!

Йдуть дощі, сльози на очах,
Біль в душі, фото у свічах.

Приспів

У боях тяжких долаємо страх,
Молитва завжди на вустах,
Злетить на крилах миру птах,
Він нам підкаже вірний шлях.

Чому – війна не відпускає нас,
Чому – вмирають кращі кожен раз,
За що, тут полягло стільки людей,
Спокійне хочемо майбутнє,
Для своїх дітей.


Рецензии