любоу

сумненько плаче кится
їй їсточки не дали
мявкає вона так жалісно ,ніби натерли її нові сандалі
ой китсю моя ти не плач
духовна піща тобі в допомогу
знайди собі гарного котика
бажано свідка єгови


Рецензии