естетика сложная вещь

начитавшись іздрика
наталочка зітхнула
викинула сємки ,бутилочку погнула
аху*ний ніби пацик ,жалко не репчіна
потекли у неї сльози
"ах задєл скатіна"
опанувавши свої чуства, ягуар підняла
іскуство це ****я рібята
тож пішли бухать далі


Рецензии